OVER CH-PROJECTS

CH-Projects BVBA staat voor Complete Home Projects. Dankzij de samenwerking met Afwerkingsbedrijf Van Extergem zijn wij in staat grotere en volledigere projecten aan te nemen.

  • Totaalprojecten
  • Hellende daken
  • Schrijnwerkerij
  • ...

CH-Projects gaat ook niet enkel complete renovaties aan. Ook voor de kleinste werken en algemene klusjes staan wij paraat. Dit kan gaan van een plint plaatsen tot een deur verplaatsen alsook dichtmaken van ramen, monteren van meubelen, reparatiewerken, enz.

Ook de middelgrote projecten komen uiteraard aan bod.

  • Aanbouw
  • Garage
  • ...
En als laatste zijn er ook nog de grotere projecten zoals bvb. totaalrenovatie

Wij zijn ook bereid om te werken in onderaanneming. Dus heeft u zelf een bedrijf en kan u een extra hulp gebruiken kan u ook beroep doen op CH-projects.

CH-Projects gaat steeds met u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen uw renovatie. Geen gedoe met enkel hoge offertes en/of facturen maar wel een oplossing voor uw noden en behoeften in de woning binnen uw prijsklasse.

OVER MEZELF

In het middelbaar studeerde ik industriƫle wetenschappen omdat techniek mij enorm fascineerde. Daarin ben ik meer te weten gekomen over mechanica, elektriciteit, elektronica en ben ik mij ook dieper in de wiskunde gaan verdiepen. Al die studies hebben ertoe geleid dat ik ertoe geneigd ben om

  • constructies beter in te schatten
  • beter te coƶrdineren bij draagkrachten
Na mijn studies ben ik een opleiding gaan volgen als metser. Hier heb ik geleerd om de theorie uit mijn studies om te zetten in de praktijk. Dit leek soms simpeler dan het was.

Metselen is niet zomaar enkele steentjes op elkaar plaatsen. Het lijkt makkelijker dan het is. Dit vak leert met niet op papier of door 1 muur te metselen... Dit was me na 6 maanden opleiding duidelijk en ik besloot mijn opleiding door te zetten in de praktijk. Echte gebouwen, echte materialen,... kortom het echte werk.

Mijn stage deed ik in een groot bedrijf waar men de term kwaliteit hoog in het vaandel droeg. Hier heb ik veel geleerd. Ik heb mij laten bijstaan door echte vakmannen die mij de knepen van het vak leerden. Dit bedrijf was gespecialiseerd in villabouw. Bij villabouw komen meer aspecten aan bod dan ik dacht. In dit bedrijf kon ik mij opwerken tot iemand die meer en meer inzicht kreeg in de bouw.

Wegens omstandigheden ben ik overgeschakeld naar de traditionele woningbouw. Hier heb ik mij nog verder opgewerkt tot iemand die snel maar vooral heel proper kon metselen volgens de regels van de kunst.

Maar alles werd zo een beetje een sleur en wou ik meer. Ik was niet vies van het werk maar de drang om nog meer te leren was groter dan te blijven stilstaan. Ik ben nog jong en wou mij nog meer verdiepen in de technieken van de bouw.

Met een aanloop naar een zelfstandig statuut, waar ik al lang mee in mijn hoofd zat, behaalde ik mijn diploma van vakkennis in de bouw aan de Federale overheid.

Ook heb ik mij verder gespecialiseerd in afwerking, hout, tegelwerken en platte daken.